mandag 26. april 2010

Praksis u. 15 og 16!

Trender!
Her er et bilde fra interflora sin hjemmeside:
http://www.interflora.no/vareside/%3Cb%3EGiv%20akt%3C/b%3E/?callcenter=&land=1&forhandler=&vare=260218

FLOF
F(form): Dette er en buket som har en lang rett form.
L(linjer): Selve buketten har mye rette linjer. Både snakegresset og anthuriumstilken har rette linjer, men disse blir brutt av den runde hjerteformede anthurium blomsten, det bladet på toppen, rosen og gresset som er surret rundt helt nederst ved bindepunktet.
O(overflate): Det er egentlig ikke så mye kontraster når det gjelder overflate i buketten. Det er ganske mye glatte overflater, men snakegresset har en litt mer ruete overflate enn anthuriumen og rosen, og rosen har mer myke og tynne kronblad iforhold til den nokså faste, glatte overflaten til anhuriumen.
F(farge): Det blir en god kontrast mellom det grønne bladet og gresset, og de lys beige blomstene.
Dette er en formal bukett, hvor alle blomstene har like stor betydning for helhetsuttrykket. Det er brukt få forskjellige sorter materialer, men det kan fint brukes mange av en sort materiale.
Jeg synes buketten er god og se på, for den har et veldig klart og enkelt uttrykk. Det er brukt klare materialer, og få farger. Fargene var fine og se på sammen også.

Jeg la faktisk ikke merke til så mye spesielle arbeider, former eller farge som ble brukt ekstra mye denne perioden, det ble ble brukt veldig mye forskjellig.
Denne praksisperioden har det vert veldig mye sorgbinderi, så dette har jeg fått øvd meg litt på. her er bilder av noe av det jeg laget innen sorgbinderi:

2 kommentarer:

  1. Det er noen nydelige arbeider du har laget og fine bilder. Flotte kranser og form på dem. God analyse. Veldig bra:))

    SvarSlett
  2. god analyse og finne brodukter du er meget flink. <3

    SvarSlett