mandag 22. mars 2010

Praksis Floriss Egersund

Jeg har vert i praksis hos Floriss Egersund, og her er noe av det som enten jeg eller de andre som jobber der har laget.
Her er noen bilder av forskejllig bordpynt til konfirmasjon, bryllup osv.

Her er det Delphinium satt i enkle høye vaser med sand i bunnen. Så er det satt i noen steelgras mellom dem for at man skal se at de skal stå sammen i et punkt, og få en sammenheng i dem.
Her er det laget til et aransjemang i et stort glass. Først er det steiner i bunnen, så noen grener med gåsunger nedover i glasset, så vann oppi. og på toppen er det brukt hortenzia, hvit gerbera og pyntesommerfugl. Denne kan virke formal, fordi det er brukt lite sorter blomster, og allt har like stor betydning i hele produktet.

Her er det brukt en treramme med reagensglass i fyllt med vann. Oppi er det bare satt i grener med orkideer, gåsunger, ranunkler og steelgras. Denne er nokså dekorativ, men kan også virke ganske vegetativ.

Her er det brukt et stort martiniglass snudd på hodet. på toppen er det satt en ceropegia plante surret inn i svart fiberhår. Så nedover ceropegiaen er det satt på orkideer i vannbeholdere viklet inn i samme fiberhåret. så er det surret pyntetråd og sommerfugler nedover. på bordet under glasset ligger det en orkide blomst. Denne likte jeg utrolig godt. Denne er ganske dekorativ.

Men her er bittelitt av noe av det andre som er blit lakt når jeg har vert i praksis:
Dette er påskeliljer satt i et helt enkelt glass med grønt fiberhår og pyntesommerfugler. Så er det bundet brunt naturbast rundt glasset.
De lilla plantene til venstre er Campanula. De er bare satt i en enkel potte, med litt sølvtråd og en sommerfugl på. Til høyre er det noen fine pyntevaser med peperomia plante oppi, så bare en sommerfugl på toppen.
her har jeg satt sammen en åpen runn bukett med gule roser og grønn chrysanthemum anastasia.
Her har jeg satt sammen 20 roser til en åpen rund bukett.
Her laget jeg en enkel dekorasjon med gerbera, roser nelliker steelgar og pyntesommerfugl. Som underlag har jeg brukt leather og aspidistra blad. Denne dekorasjonen er nokså formal.

4 kommentarer:

 1. veldig kule dekorasjoner og buketter:D

  SvarSlett
 2. Kunne godt hatt nogen av dei dekorasjonene eller bukettene du lager heime i stuen:)

  SvarSlett
 3. Masse fine bilder. Flott at du har lagt inn bilder av egne arbeider og. Så flink du er:)

  SvarSlett
 4. kjempefine dekorasjoner og buketter:)

  SvarSlett